Tuesday, December 27, 2011

PENANGAN FINAL EXAM

Assalamualaikum..

Aku dah terasa serabut malam ni.. Selalu memang serabut, jiwa kacau nak dekat2 exam, itu perkara biasa bagi aku.. Cuma semester ni aku dapat rasa aku dapat kawal sikit penyakit 'JIWA KACAU' a.k.a exam fever aku tu, TAPI BUKAN MALAM TADI.

Exam slip pun dah keluar.. Erk tapi carry mark arab x dapat la.. Fuhh.. 'sayang' betul aku dengan ustaz.. 'sayang sangaaat (angkat tangan letak kat dahi) ...


Hari ni + semalam + kelmarin (eh minggu ni lah senang), selera makan aku betul2 zero.. x tahu lah sebabnya. 
Aku sanggup biarkan perut aku bunyik masuk tidur. 
Tapi paling best abah aku concern. Dia perasan dan dia kata aku x selera sebab nak exam ni.. cool je.. x payah pikir sangat.. buat biasa je.. 

Ok, memang simple tapi sangat2 menjentik semangat aku. Cool down balik. 

TQ Abah, sayang2... :)
Doakan aku ye kawan2.. Terima kasih in advance.. :)




14 comments:

  1. all the best. inshaallah. buat yang terbaik. slam kenal.. nanti bila dah free, jmput singgah blog. jmput bc entri SIGNAL KANAN?? SIGNAL KIRI??

    ReplyDelete
  2. oii, kalau kau jadik pm msia ak rase asik warded je sebab concern sgt pasal negara. peace !:P

    ReplyDelete
  3. tq nanamames,محمد رازيق , lintaskoran..!

    ReplyDelete
  4. onen, dan sebab tu lah aku x penah ada cita2 nak jadi pm. tanggungjawab banyak!
    n cuba ko bayangkan kalo ko kat tempat aku pulak, ssh nak kawal perasaan.. then time tu baru ko faham kot. peace!

    ReplyDelete
  5. sy lak busy dgn final year projek + final exam.. waaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  6. @Shah Rizar Mohd Basir, ALL THT BEST! buat elok2 naaa...

    ReplyDelete
  7. all the best ... intermediater quranic for HS V tu kos apa ek ?

    ReplyDelete
  8. @CS, allughatul arabiah= arab level 5! :)

    ReplyDelete
  9. WANI!!!!
    LAGI 2 PAPER JE NI... BANGKIT! BANGKIT!
    KAMU RINDU SAYA YE, SEBAB TU TAK SELERA MAKAN....HEHEHEHE

    ReplyDelete

Terima kasih tinggalkan komentar.. Moga kita semua sentiasa tergolong dalam golongan orang2 yang soleh lagi solehah..