Saturday, February 25, 2012

(Review Updated) Voucher 50 dan 7 Buah Komik


Assalamualaikum!

Hari ni hidup aku penuh warna warni kebahagiaan! Hahaha! (Gelak bahagia) 
Aku berjaya rembat 7 buah komik menggunakan voucher rm50 + RM2 tunai! Jumlah semua, RM52!! 
Gila kentang bahagia x hengat! Memang laju je aku dengar boleh guna voucher kan.. Tolong jangan jeles kalian! Lalalala.. 




Free gift pun meriah jugak, dapat paper bag Gempak Starz, yg aku paling suka Lawak Kampus punya tempat letak buku, dan nota kecik comel lote!
Voucher tinggal 150 untuk beli 2 buku. Yeayyhh!!
 ~ daa.. pergi berjimba dengan komik2 ku..



REVIEW UPDATED 25/2/2012: 

Komik Seram:

1) Warisan Puaka by Halim Bachok
  - Best gila.. Tak rugi baca! Bangga sekejap dengan kartunis Melayu!

2) Jangan Pandang by IMAI Yasue
  - Erkk.. sangat tah pape.. cerita seram import banyak yang merepek2 sangat.

3) Rasukan Siluman by IMAI Yasue
 - Yang ni sinopsis dah best dah pasal bandar yg diserang penyakit malas, tapi cerita tergantung pulak. So, x best. Dan merepek jugak. Sebab penulis yang sama. Im Dead.

(Aku takkan beli komik seram IMAI Yasue lagi!)


Komik Series:

1) Utopia High (Reunion) by Slaium
  - Best gila! Antibiotik kesian.. HAHAHA!

2) Under 18 by Zint
  - Cerita best, sempoi je.. Memang layak lah dia famous kan.. Tapi tah kenapa aku tak berapa puas baca cerita ni. Ehem.. Something wrong somewhere..

Komik Strip:

1) Lawak Pop Gang 1 (Konda-Kondi)  by Nishiki
  - OHSEM! Funny! I like it.. aha.. aha.. (gelek macam Madagascarians) Sosek: "Aku akan kumpul lagi 2 series dia.." Bangga lagi dengan kartunis Malaysia! Selamanya~ Selamanya~ Selamanya Komik Malaysia~ 
Eh, Silap lagu! HAHAHA!

Novel Grafik/ Animasi:

1) Anak Kucing Ketua Pelajar by Kazuko Furumiya
-Best! Yang minat komik novel animasi, dipersilakan baca.



Ehem. Semalam TERbeli lagi 2 komik! Dan kasut sbg theraphy ketenangan! :)






6 comments:

  1. amboiii....byk nye...hehehehe..

    ReplyDelete
  2. oit, under 18 yg tu bkn dahh ade ke ?

    ReplyDelete
  3. kerajaan kasi ntk beli buku teks skolah :entah

    ReplyDelete
  4. Apa salahnya membuatkan student2 happy n released sikit.. Muahaha!

    ReplyDelete
  5. Maid Maiden!!!!!!!!!!!!!!!! kumpul koleksi tu sbb suka sangat XD

    ReplyDelete

Terima kasih tinggalkan komentar.. Moga kita semua sentiasa tergolong dalam golongan orang2 yang soleh lagi solehah..